Toimitusehdot

Myyjä

Verkkokaupan toimitusehdot. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Game On Golf Oy (y-tunnus 3206468-2)
Kiuruntie 24
70340 Kuopio 

shop@jarviballs.fi


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail (https://www.paytrail.com). Paytrail maksupalvelun avulla on turvallisia ja helppoa tehdä ostoksia. 

Käyttämällä Paytrail -maksupalvelua hyväksyt Paytrailin yleiset ehdot:

  • Asiakkaalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä 
  • Palautukseen liittyen voit olla yhteydessä Järviballs -verkkokaupan asiakaspalveluun: shop@jarviballs.fi 
  • Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista, jos toimitetut tuotteet ovat olleet tilauksen mukaisia. Jos toimitus ei vastaa tilausta, Järviballs -verkkokauppa hyvittää palautuskustannukset tai toimittaa puuttuvat/korvaavat tuotteet asiakkaalle.
  • Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen Paytraililla maksamiseen, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun: 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %) tai maksutiedustelut@paytrail.com. Paytrailin asiakaspalvelu on yhteydessä ympäri vuorokauden. 


Toimitus ja toimituskulut

Käytämme verkkokaupassa erilaisia toimitustapoja. Toimitustavat ja hinnat saattavat vaihdella tuotteen painon, määrän ja mittojen mukaan. Toimitushintoja voidaan hakea myös dynaamisesti suoraan kuljetusyhtiöiltä. Kaikki toimitustavat eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa tuotteissa.

Näet verkkokaupan kassalla ajantasaisen tiedon toimituksen hinnasta ja tilaukseen käytettävissä olevista toimitustavoista. Valitun toimitustavan toimituskulut lisätään aina ostoskorin summaan. Toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. 


Peruuttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. 

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Toimituskulut palautetaan edullisimman toimitustavan hinnan mukaan.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi Paytraililla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään Paytrail maksupalvelun kautta. Mikäli tämä ei onnistu sovitaan toinen tapa maksun palautukselle.  


Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme (shop@jarviballs.fi) mahdollisissa ongelmatilanteissa.