Dixon Earth, 25kpl
Dixon Earth, 25kpl
-10%

Dixon Earth, 25kpl

10 % alennus
28,80 € 32,00 €
sis. 24 % ALV
Dixon Earth on keskiluokan golfpallo, jossa yhdistyy ekologisuus ja hieno pelituntuma. Tästä ekologisempi vaihtoehto edullisesti!
Saatavuus 8 kpl
Toimitus 3-10 arkipäivää

Dixon tunnetaan siitä, että sen valmistamat golfpallot on tehty muihin palloihin verrattuna ympäristöystävällisemmistä materiaaleista. Kuitenkin pallojen ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tästä osoituksena on, että kaikki Dixonin pallot ovat PGA Tour hyväksymiä ja täyttävät USGA:n ja R&A:n vaatimukset.

Dixon Earth pallon Eco Cover, jossa on 392 dimpleä, tarjoaa pelaajalle hienon tuntuman palloon ja hyvän kestävyyden. GreenCore ydin puolestaan mahdollistaa pitkät lyönnit tiiboksista. 

Earth on suunniteltu pelaajille joiden mailanpään nopeus on keskitasoa (alle 100mph), jolloin pelaajat hyötyvät pallon ominaisuuksista pitkien lyöntien mitan maksimoimiseksi. Pallon lähtökulma draiverilla lyötäessä on keskikorkea.

Pallon ytimessä on keskitasoinen kompressioaste (80), joten pallo tuntuu kuitenkin mailan lavassa mukavan pehmeältä. Rakenne tuottaa myös keskitasoisen määrän spinniä ja on myös lähipelissä pehmeän tuntuinen.

Tietoa pallojen laatuluokittelusta

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.